13 Şubat 2009

Torbalı CHP'li Provokasyona Dikkat!

Torbalı'ya Bağlı Ayrancılar Beldesi Piknik Alanına Giriş Tak'ı (Suyun Başı)Torbalı CHP'li Provokasyona Dikkat!

Devlet Bakanı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Aydın 13/02/2009 Cuma ilçemizdeydi. Bakan Mehmet Aydın entelektüelliği, bilimsel kişiliği, akademik kariyeri, kitapları ve rahmetli Bilge Kral Aliya İzetbegoviç ile dostluğu ile bildiğim bir zamane bilgesidir. Ayrancılar Beldemizde kendini bilmez bir CHP partizanı, bence büyük olaylara sebebiyet verecek bir provokasyon yapmıştır.

Artık partizanmı görevlimiydi onun cevabını CHP Torbalı ilçe başkanı Ertan Çelik versin…

Olay şöyle;
Bakan Prof. Dr. Mehmet Aydın, mülki idare amirleri başta Zeki Aslan (Kaymakam Bey) olmak üzere, Ak Parti İlçe Bşk. Hüseyin Söyler, Ayrancılar Belediye Başkanı Ahmet Özkan, Torbalı Ak Parti İlçe Yönetimi, Ayrancılar Teşkilatından Ak Partililer ve halktan katılanlarla birlikte tam Ayrancılar Belde Belediye Binasından çıkarken Serhat Özdemir (36 yaşlarında) ve Kayınpederi olduğunu öğrendiğim yanındaki Muhsin Yaman isimli kişiyle Bakan Mehmet Aydın’a yanındaki Kaymakam Bey’i bile ezerek,
Siz ne yüzle buraya geldiniz? Memleketi sattınız..! Hiç utanmıyorsunuz… Yüzünüz kızarmıyor…
vb. cümlelerle kalabalığı tahrike kalkmıştır. Hadi Mülki Amirlerimizden çekinmediniz, o kalabalığı, partilileri niçin tahrik etmeye kalkıyorsunuz? Torbalı ve Ayrancılar Ak Partililer olgun davranmışlar. Sükûnetlerini ve öfkelerini tutmuşlar, taşanları hemen engellemişler. Ya bu mümkün olmasaydı? Sonuçlarını düşünebiliyor musunuz? CHP Torbalı bunu bir parti politikası olarak mı yapmıştır yoksa fevri bir çıkış mıdır merak ediyorum?

Neden?
Sorusunu hemen cevaplandırayım;
Ayrancılar Misafirperverliğine ve devlet saygısına yakışmayacak şekilde bu kışkırtma olayı gerçekleştiren, Serhat Özdemir kim?
Yerel seçim sürecinde arabasını Torbalı CHP’ye kiralamış, arabası CHP Torbalı tarafından Genel Merkez talimatlarına göre giydirilmiş ve seçim arabası yapılmış, kendiside şoför olarak aracıyla seçim turları atan birisi…
Yani kendi arabasıyla CHP’ye şoförlük yapan ve muhtemelen ücretlendirilen birisi…

Şimdi sormak hakkımız,
"Ey CHP Torbalı ilçe başkanı Sayın Ertan Çelik,
1-bu şahıs bu eylem için sizinle koordinasyonlu mu hareket etti?
2-Sizden talimat almadıysa ve bunu kabul etmiyorsanız ne yapmayı düşünüyorsunuz?
3-Partilinizse ilişiğini kesecek misiniz?
4-Hala CHP giydirmeli arabasıyla iyi bir şey yapmış, sahte karton kahraman gibi kabara kabara dolaşmasına izin verecek misiniz?
5-Yoksa sizde bununla övünüyor musunuz?"

Cevaplarınız için bu köşe bekliyor!!!


Cenk SARIGÖL

1 yorum:

  1. hala daha bi cevap gelmediğine göre, övünüyorlar herhalde?
    memleketin heryerinde aynı masal devam ediyor.oysaki sizinde dediğiniz gibi "halkçılık tabiri" sadece isimde değil stratejilerinde de olsa, bırakın sade vatandaşı, bugün kamuoyunun takip ettiği bi yazarın sorusuna cevap verme lütfunda bulunurlardı......yazık, çok yazık....

    YanıtlaSil

İnsanlık konuşma ve yazıyla yani iletişimle birlikte teknolojik gelişim sağlayabilmişlerdir. Medeniyet ise bu hasletleri hoşgörü, sevgi ve ahlaklı kullanmakla olur.